Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

visió

Cuidem el teu negoci a Sant Celoni

Argest és una assessoria administrativa i legal a Sant Celoni, des de fa més de 25 anys hem anat creixent, diversificant-nos i innovant per assolir cada vegada més solidesa en la nostra oferta de serveis.

Estem formats per un equip de professionals especialitzats en assessoria comptable, mercantil i legal, amb la capacitat de gestionar, amb garanties de qualitat, els requeriments dels nostres clients.

El nostre objectiu és proporcionar una relació directa i propera amb el client, caracteritzant-nos per estar compromesos a ajudar les empreses i les persones físiques en el desenvolupament de les seves activitats diàries.

Gestoria argest
Group9

Experiència i eficiència a la nostra gestoria

Comptem amb una àmplia experiència al sector, ens caracteritzem per les nostres dilatades habilitats professionals gràcies a un equip d’especialistes àmpliament formats.

Tenim la perícia per fer que els teus tràmits siguin gestionats de forma innovadora i organitzada, adequant-nos als requeriments i les particularitats de cadascun dels nostres clients.

principis

Coneix els nostres valors

A Argest comptem amb professionals que cobreixen les àrees Administratives, Fiscal, Laboral, Comptable i Jurídica, aportant una atenció de la més alta qualitat i buscant la completa satisfacció dels nostres clients. La nostra finalitat és assegurar la vostra confiança i fidelitat a través de l’excel·lència dels nostres serveis.

Ens caracteritzem per la nostra vocació, ja que el nostre objectiu és donar un servei de qualitat als nostres clients, complint sempre els valors que identifiquen la nostra empresa:

Integritat

Aquest és el primer principi, doncs representa un conjunt de valors que ens identifiquen, com ho són: el respecte, l'honestedat, el compromís, la solidaritat, la justícia i la responsabilitat

Responsabilitat

Responem a les inquietuds dels nostres clients i millorem els rendiments en el temps previst. Realitzem els informes oportuns de les anomalies per evitar qualsevol retard.

Seguretat

Et servim com a aliats estratègics de la teva gestió empresarial no només realitzant accions dinàmiques, sinó també garantint en tot moment la seguretat i la integritat de tota la documentació que gestionem del teu negoci.