Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

Serveis jurídics

Oferim solucions en l'àmbit legal

A Assessoria i Gestoria Argest afrontem les situacions legals que es presenten diàriament als nostres clients. Oferim als nostres clients una atenció personalitzada i centrada en resoldre els problemes legals que puguin haver sorgit de la manera més eficient.

Sempre cuidem els interessos dels nostres clients oferint professionalitat i compromís en els nostres serveis. El nostre despatx es basa en una relació de confiança amb els nostres clients. Aquesta confiança és possible gràcies a la professionalitat i l’honestedat, la qual cosa facilita la comprensió dels procediments més complexos, així com la seva resolució.

funcions

Principals funcions d'un assessor jurídic a una empresa

Com a equip de professionals, l’assessoria jurídica d’Argest compleix diferents funcions que ajuden als nostres clients a respondre davant de les entitats corresponents, tot allò referent a matèria legal.

Vegem les principals funcions que duem a terme amb èxit:

Adorno web 10

Constitució d'empreses i societats mercantils

El nostre despatx ofereix el servei de constituir empreses i societats mercantils, assessorant la millor estructura jurídica per a cada cas. Realitzem un procés minuciós, metodològic amb excel·lents resultats.

Treballem en la creació de societats anònimes, societats limitades, societats civils, cooperatives i entitats sense ànim de lucre, entre d'altres.

adorno web 12

Transformacions societàries variades

El nostre assessorament legal també inclou modificacions societàries de diferents tipus com els canvis d'objecte social, trasllats de domicili, transformacions als estatuts socials i ampliacions de capital. Tot això amb un servei integral garantit gràcies a la nostra experiència i professionalitat.

Adorno web 13

Compliment de la normativa legal

Proposem als nostres clients polítiques legals que són vitals pel compliment de la normativa jurídica del país. Assessorem els gerents de l'empresa sobre tot allò relacionat amb les disposicions legals que hi ha al sector, quant a l'activitat de l'organització.

Àmbit dactuació
• Dret de Família (divorcis, separacions, filiació…)
• Dret successori (herències, disposicions testamentàries...).
• Dret civil.
• Dret mercantil.
• Dret laboral.
• Dret administratiu.
• Dret urbanístic.
• Dret d'arrendaments.
• Reclamació a accidents de circulació.
• Dret fiscal i tributari.

Adorno web 15

Garantim una bona assessoria jurídica

L'èxit d'una bona assessoria jurídica es fonamenta principalment en que ha de comptar amb assessors jurídics amb una alta experiència i amb un equip professional que compleixi els coneixements suficients per resoldre qualsevol situació de caràcter legal.

Oferim un assessorament fiscal òptim, estem al corrent de l'entrada en vigor de les novetats legals i disposem de les eines necessàries per oferir i garantir un bon servei tant a particulars com a autònoms i societats.

Per què és important contractar un assessor jurídic?

Per a un particular o per a una empresa, és molt important contractar un assessor jurídic perquè ajuden a interpretar i conèixer els factors legals que envolten les activitats diàries; si no, poden sorgir irregularitats en el compliment de les normes vigents.

Situacions que poden semblar simples, amb el pas del temps, es poden convertir en un problema greu si no s’atenen o no se’n preveuen les conseqüències. En aquest sentit, la consulta d’un advocat us permetrà resoldre casos de diferents naturaleses relacionats amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments que ocupen totes les branques del dret.

També et permetrà evitar cometre errors o no assegurar bé els teus drets o contractes prèviament. Per això, un bon assessor jurídic vetlla pels interessos dels seus clients, aportant formalitat a un compromís, com tancar un negoci o constituir una empresa.

image 20

Treball en equip

Treballem en equip, som capaços d'integrar-nos amb els nostres clients i ser líders en circumstàncies que ho requereixin per resoldre problemes que es poden presentar en el dia a dia. Un treball que es facilita gràcies als nostres coneixements a l'àmbit legal vigent.

Comptem amb excel·lents qualitats per tenir una bona comunicació, escoltem i entenem en tot moment els nostres clients i el que necessita davant d'un conflicte legal.

Assessors jurídics altament capacitats

Comptem amb un equip d’assessors jurídics altament capacitats, que tenen les competències essencials per complir amb les necessitats dels clients de manera ràpida i eficaç.

Gestors de riscos empresarials

Gestionem de manera òptima els possibles riscos empresarials que poden patir les organitzacions dels nostres clients com els riscos financers, riscos laborals, entre altres riscos que puguin sorgir.

Agilitat per crear i tramitar documentació necessària

Tenim l'agilitat i la rapidesa per crear i tramitar la documentació i els expedients de l'empresa necessaris per fer complir les obligacions legals. Sabem amb exactitud com redactar-los i davant de quines institucions presentar-los, a més, tenim coneixements en diversos idiomes.

Oferim tot tipus d'assessories jurídiques

Els nostres assessors jurídics tenen una visió completa del context de cada situació, per aconseguir la prestació dels nostres serveis legals de la manera més eficient possible, amb l’objectiu de trobar les millors solucions. Comptem amb assessoria fiscal, comptable, laboral, realitzem tràmits de vehicles, entre d’altres serveis.

Dret Mercantil

L'assessoria jurídica mercantil guia l'empresa a la constitució de societats mercantils i tot allò que s'hi relaciona, ja sigui en l'ampliació i dissolució d'empreses, el nomenament de representants i molt més.

Laboral

Resolem conflictes laborals que puguin sorgir amb el talent humà de l'empresa, ja sigui acomiadaments sense justificació, pagaments de prestacions, demandes per discriminació laboral, maneig de dones embarassades i fins i tot assetjament sexual.

Familiar

Amb les assessories jurídiques familiars ens encarreguem de tots els assumptes que tenen a veure amb conflictes davant dels tribunals de família com divorcis, custòdia dels fills, nul·litat matrimonial, separació de béns, judicis d'herència, contractes prenupcials, entre d'altres temes.

Virtual

Amb el creixent desenvolupament de les noves tecnologies i la terrible situació que viu el país amb la pandèmia del COVID-19, les assessories jurídiques virtuals han anat augmentant per oferir als nostres clients més comoditat i rapidesa en els seus tràmits jurídics.

Assesoria jurídica

Noves tecnologies

Adaptats al creixement de les noves tecnologies

A Assessoria i Gestoria Argest estem a l’avantguarda de les noves tecnologies i l’evolució i el creixement de la demanda en l’àmbit d’assessorament jurídic. Oferim un servei més tecnològic i personalitzat, no ens quedem enrere i disposem d’una assistència de qualitat que s’adapta i actualitza de manera constant.

Prestem tota mena de serveis legals i jurídics, posseïm coneixements globals, abastant totes les àrees relacionades amb les empreses i els clients particulars. Evitem els desplaçaments i la pèrdua de temps ja que consultem, despatxem, informem i compartim documents a través del correu electrònic, és més còmode, econòmic i ràpid.

Contacta amb nosaltres, defensem els drets i els interessos dels nostres clients en processos judicials. Visita'ns!