Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

laboral

Realitzem la gestió dels teus empleats

L’assessorament laboral és essencial en una empresa, tant per fer valer els drets i també fer complir els deures dels treballadors: ja que s’encarrega de gestionar els contractes de treball, l’organització de les vacances dels empleats, solucionar problemes en cas d’alguna denuncia, a més de fer el tràmit legal en un acomiadament laboral.

A Assessoria i Gestoria Argest també oferim el servei d’assessoria laboral, un dels més importants per a la gestió d’una empresa, ja que els empleats són els actius essencials per a l’èxit d’una organització. Com a empresari podràs centrar-te en el desenvolupament del teu negoci, mentres nosaltres ens ocupem del talent humà que el conforma.

obligacions laborals

En quins àmbits de treball et podem ajudar com a assessors laborals?

Un assessor laboral porta el control de les obligacions de la teva empresa amb els seus treballadors, afavorint la seva eficiència i seguretat per al bon desenvolupament de les tasques i promovent una relació de confiança incomparable entre l’organització i el talent humà, reforçant-la cada dia per portar-la a l’èxit .

Adorno web 10

Les relacions laborals

En aquest apartat, l'assessoria laboral inclou aspectes com ara els contractes laborals i els tràmits que es requereixen per dur-los a terme. A més de la creació de les nòmines i d'estar atents que es compleixin els deures i els drets dels treballadors, entre altres tasques importants.

adorno web 12

La seguretat social

És essencial que els assessors laborals coneguin tot allò referent a la seguretat social dels empleats, que l'empresa compleixi tots els requeriments establerts per actuar correctament en cas d'acomiadaments, mort d'algun treballador o organitzar els expedients de regulació d'ocupació.

Adorno web 13

L'àrea processal

L'assessor laboral també té entre les seves àrees de competència l'àrea processal, així com realitzar tots els procediments i metodologies extrajudicials de l'empresa amb els seus empleats.

Adorno web 15

La prevenció de riscos laborals

Els assessors laborals han d'assegurar que els empleats no estiguin exposats a riscos laborals que posin en perill la seva salut o seguretat. Aquí entren en acció els nostres professionals, que treballant amb l'empresa garanteixen el benestar de tots els treballadors, fent una avaluació exhaustiva de riscos laborals.

gestoría laboral en sant celoni
funcions

T'oferim el sistema laboral adequat

Ens avancem a les teves necessitats perquè assoleixis una major productivitat com a organització a través d’auditories, negociació col·lectiva, convenis d’empreses, reestructuracions empresarials, disseny i polítiques retributives entre d’altres.

D’altra banda, també ens encarreguem de les diverses regulacions a l’estrangeria, la gestió de nous permisos, les pròrrogues, l’obtenció de nacionalitat i el permís de residència per a inversors.

Nòmines

Assesorament

Productivitat

Gràcies als nostres més de 25 anys d'experiència, oferim un assessorament laboral amb èxit garantit, avalat pels milers de clients que hem tingut en la nostra àmplia trajectòria en la creació i gestió de nòmines, bonificacions, contractes, assegurances socials i el càlcul de retencions i impostos.

Cap empresa s'escapa de certs conflictes laborals que es poden resoldre amb la figura de l'assessor laboral de manera ràpida i eficaç, com els acomiadaments, amonestacions, supervisions de treball, prestacions de la Seguretat Social, incapacitats, jubilacions o contractes d'alta direcció, entre d'altres .

Gràcies al nostre equip altament qualificat garantim que la teva empresa sigui més productiva a nivell laboral. T'atenem en cada moment, efectuant una anàlisi periòdica de tots aquells elements que poden millorar dins de la gerència de l'empresa.

Servei laboral

Un servei integral per als nostres clients

A Assessoria i Gestoria Argest oferim un servei integral per a tots els nostres clients, disposem també d’assessoria fiscal i comptable. Estem atents a qualsevol canvi en matèria laboral per oferir als nostres clients tranquil·litat.

Per nosaltres és molt important que el servei que us oferim sigui d’alta qualitat i us serveixi com a clau per al bon desenvolupament de la vostra organització.

La gestió laboral de la teva empresa serà la nostra prioritat. Contacta amb nosaltres i amb gust respondrem tots els teus dubtes sobre aquest i més temes relacionats. Visita'ns sense compromís.