Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

Assessoria i gestoria Argest

Argest t'acompanya en les teves decisions més importants.

Oferim un assessorament adaptat a les teves necessitats, per tal de poder afrontar els reptes i les demandes del món jurídic-legal.

Gestoria i assessoria a sant celoni

Els nostres serveis

Tant al món dels negocis, com a la nostra esfera personal, constantment s’han d’afrontar reptes i canvis per seguir endavant. El nostre equip de professionals està preparat per acompanyar-te durant aquest procés.

Comptem amb la formació i els recursos convenients per proporcionar el millor assessorament als nostres clients oferint seguretat i eficiència.

Més de 25 anys assessorant a
Sant Celoni.

admisiones gestoria argest

Com a empresa d’assessoria i gestoria, a Argest entenem que cada escenari té les seves pròpies particularitats i dificultats, sobretot en el context actual, en que la competitivitat i els canvis constants són les característiques principals que defineixen el mercat.

Per això posem a la vostra disposició una àmplia oferta de serveis que us ajudaran a gestionar la vostra empresa o patrimoni de forma òptima, sempre apuntant a l’estabilitat, el creixement i l’èxit de la vostra organització.

què oferim?

Coneix els nostres serveis de gestoria i assessoria

A Argest hem creat una àmplia cartera de serveis que ens ha permès convertir-nos en un suport integral, segur i estratègic per al creixement i la consolidació de la teva empresa o negoci.

El nostre objectiu és satisfer totes les necessitats dels nostres clients tenint com a premisses l’excel·lència, el compromís i el tracte proper.

Cadascun dels nostres serveis és executat per un equip de professionals capacitat per oferir-te assessorament i solucions a mida, ajustades a la teva situació particular i a les característiques del sector en què es desenvolupa la teva empresa. La nostra especialització garanteix l’atenció de cada detall a les àrees següents:

ASSESSORIA MERCANTIL

SERVEI
COMPTABLE

ASSESSORIA LABORAL

ASSESSORIA JURÍDICA

ASSESSORIA
FISCAL

TRÀMITS DE VEHICLES

Servei mercantil

Conèixer tot sobre dret mercantil és fonamental per garantir que el teu negoci gaudeixi de solidesa legal des dels seus inicis i pugui abonar un camí que el condueixi cap a l’èxit. En aquest sentit, oferim assessorament en tot el procés de creació d’una nova empresa i ens ocupem de totes les gestions pertinents del dia a dia.

Els nostres assessors mercantils tenen amplis coneixements en matèria legal i econòmica, juntament amb la capacitat d’anàlisi per oferir-te les millors solucions.

asesoría mercantil en sant celoni
asesoria contable en sant celoni

Comptabilitat empresarial

Argest us ofereix un assessorament comptable personalitzat i adaptat a la vostra estructura administrativa. La comptabilitat és una de les bases de qualsevol negoci independentment del volum o del sector i proporciona informació important a l’hora de prendre un gran nombre de decisions.

El nostre assessorament comptable va dirigit a empreses, en general, societats, establiments comercials, professionals autònoms, etc. L’objectiu és que disposeu d’informació fiable juntament amb una interpretació correcta de l’estat comptable del vostre negoci.

Serveis de recursos humans

Posem a la teva disposició els millors assessors laborals, que s’encarregaran de guiar i gestionar totes les teves estratègies i accions en aquesta àrea, assegurant el compliment de la normativa legal vigent. Proporcionem solucions a l’externalització de l’administració del teu personal, realitzant l’assessorament íntegrament des del nostre despatx o donant suport al departament laboral de la teva empresa.

Ens encarreguem des del disseny i tramitació dels rebuts salarials, assegurances socials, contractes de treball, jubilacions, incapacitats, expedicions bancàries de pagaments, gestió d’ajornaments i resums dels costos, fins a la preparació i acompanyament en acomiadaments disciplinaris o en conciliacions i qualsevol tipus de tràmit davant dels organismes de l’autoritat laboral.

gestoría laboral en sant celoni

Servei jurídic

Gràcies a la dilatada experiència dels nostres assessors, estem capacitats per assistir-te en processos legals de qualsevol índole, ja sigui per a la resolució de conflictes o per a la gestió de tràmits jurídics comuns o administratius davant dels organismes competents.

Coneixem profundament la normativa legal vigent, estem en constant actualització de coneixements i, a més, estudiem amb cura la situació dels nostres clients. Tot això ens permet oferir-te un servei d’assessoria jurídica altament competent, personalitzat i efectiu tant a persones particulars com a persones a jurídiques.

asesoría jurídica en sant celoni
asesoria fiscal en sant celoni

Servei fiscal

El nostre equip d’assessors s’encarrega de planificar el pagament dels teus impostos fent que tu o la teva empresa, suporteu la menor càrrega fiscal possible. Ens dediquem a estudiar el teu cas en particular i la normativa vigent perquè obtinguis els millors avantatges fiscals dins del marc legal corresponent.

T’assessorem i ens ocupem de gestionar els teus assumptes patrimonials i empresarials perquè facis les teves operacions de la manera més encertada. Estem preparats per fer-nos càrrec de totes les teves obligacions fiscals: gestió de l’IVA, mòduls, impost de societats, comptes anuals, pagaments fraccionats I.R.P.F., patrimoni, impost sobre donacions i successions i d’altres.

asesoria gwstión de vehículos en sant celoni

Serveis per a la compra i venda de vehicles

A Argest ens ocupem de cada detall per fer que el tràmit sigui ràpid, senzill i tan profitós com sigui possible per als nostres clients, sempre garantint que es compleixi de forma legal i transparent.

  • Lliurament de provisionals.
  • Matriculacions de vehicles.
  • Canvis de titularitat.
  • Baixes de vehicles.
  • Obtenció de certificats i informes de trànsit.
  • Altres gestions relacionades amb vehicles.
Necessites una consultoria? Truca'ns
938675839 o 687851403

Tens preguntes o vols saber més sober els nostres serveis? No dubtis a contactar amb nosaltres, i respondrem totes les teves preguntes. Estarem encantats de treballar al teu costat.

tipus de clients

Com et podem ajudar?

Els nostres serveis d’assessoria i de gestoria empresarial estan pensats per satisfer les demandes de tot tipus d’empreses i autònoms.

Tenim més de vint-i-cinc anys d’experiència al sector que ens han donat l’habilitat per adaptar-nos a cadascun dels nostres clients, proporcionant una atenció personalitzada i especialitzada, que derivi en el compliment oportú de les seves obligacions i que garanteixi la gestió eficient de qualsevol assumpte .

La nostra manera de treballar és propera, de confiança, còmoda i transparent, amb un equip multidisciplinari compromès amb el teu èxit.

Grans empreses

Garantim que els processos administratius, fiscals, laborals, comptables, mercantils i jurídics es desenvolupin de manera òptima per contribuir amb l'eficiència, la productivitat i la rentabilitat de la teva empresa. Posem a la teva disposició un equip multidisciplinari que es convertiran en els teus millors aliats.

PImes

Els nostres assessors estan compromesos a impulsar la solidesa i la productivitat de la teva petita o mitjana empresa. Com? Oferint el millor acompanyament per a la presa de decisions, donant compliment a les obligacions legals i perfeccionant cadascun dels processos que hi donen vida.

Particulars

T'oferim assessorament personalitzat amb l'objectiu de complir de manera efectiva totes les teves responsabilitats tributàries i jurídiques segons les teves necessitats, ja sigui amb la presentació de la teva declaració de la renta, l'adquisició d'herències o donacions, la planificació dels teus béns patrimonials, etc.

Autònoms

T'acompanyem en els teus primers passos com a emprenedor o emprenedora amb la millor assessoria o gestió empresarial. El nostre equip d'experts genera tasques i estratègies que estableixen bases sòlides i estimulen el creixement sostenible del teu negoci.

Què necessites?

Ens adaptem a les teves
necessitats.

Tots els serveis que t’hem descrit prèviament són totalment personalitzables i hi pots accedir de forma conjunta o de forma parcial.

El nostre objectiu és contribuir eficaçment a l’èxit de la teva gestió empresarial i adaptar-nos a les teves necessitats, per això hem dissenyat diferents plans i programes d’atenció segons la demanda dels nostres clients.

Abans d’iniciar els nostres serveis, realitzem un treball de recerca i diagnòstic per conèixer en profunditat la situació de la teva empresa o proposta d’emprenedoria, estudiem els teus objectius i els recursos de què disposes, així podem presentar-te una proposta de serveis d’acord amb els teus necessitats.

icono financiero

Assessorament des del nostre despatx

Ens fem càrrec de tot, aquesta modalitat és ideal en el cas que no disposis o encara no hagis constituït dins de la teva empresa un departament específic per a la gestió fiscal, en la qual vulguis o necessitis que et proporcionem assistència.

icono financiero

Suport al departament laboral

En el cas que la teva empresa compti amb una estructura organitzativa ja establerta i vulguis optimitzar els processos dins de qualsevol dels departaments, o necessitis que externalitzem el servei, a Argest estem en total disposició d'ajudar-te.

avantatges

Contracta a Argest

T’oferim serveis en qualsevol àrea on puguis necessitar assistència empresarial, així podràs dedicar-te sense preocupacions a altres tasques vitals per al creixement de la teva organització, mentre nosaltres ens ocupem de totes les teves obligacions de forma professional i eficaç.

Suport
extern

Un dels avantatges principals de contractar una empresa d'assessoria empresarial a Sant Celoni és que estaràs comptant amb el millor suport per a la teva empresa, sense necessitat d'ampliar la plantilla de treballadors ni assumir totes les responsabilitats laborals que això comporta.

25 anys d'experiència

A Argest comptem amb més de 25 anys exercint, en els quals la satisfacció de la nostra àmplia cartera de clients sempre ha estat el nostre èxit més gran. Disposem de tot el coneixement, la perícia i la seguretat que només l'experiència proporciona.

Atenció personalitzada

Ens dediquem a conèixer la teva empresa, organització o negoci a detall a través d'estudis i diagnòstics que mostren les debilitats de la teva gestió, a més dels recursos i les fortaleses que ens permetran emprendre les accions adequades per assolir els teus objectius i metes.

Pressupost personalitzat

Atendrem totes les vostres sol·licituds, ja que a Argest hem dissenyat diferents plans i serveis d'assessoria empresarial a Sant Celoni que s'adapten als vostres requeriments o que podreu personalitzar amb els pressupostos més competitius del mercat.

Activitat empresarial

De la mateixa manera que estudiem les condicions internes de la teva empresa, també ens encarreguem d'analitzar el context en què es desenvolupa: entorn del mercat, marc jurídic i tots els elements que puguin tenir incidència en l'activitat empresarial per posar-los a favor del client.

Política de confidencialitat

A Argest comptem amb tots els mecanismes necessaris per mantenir la informació de la teva empresa totalment protegida i segura. A més, com a part de la nostra atenció al client, mantenim una política de confidencialitat infrangible.

equip gestoria argest
home 4 01 2
EL NOSTRE EQUIP

La teva empresa en mans del nostre equip de professionals

Com hem explicat, a Argest comptem amb més de 25 anys de trajectòria professional proporcionant acompanyament integral i competent als nostres clients per aconseguir el creixement i la consolidació de les seves empreses. Durant tot aquest temps, hem aconseguit reunir un equip de professionals altament qualificat que destaca per ser: