Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

Servei mercantil

T'acompanyem en els teus processos

El nostre servei mercantil està dirigit principalment per als que busquin assessoria jurídica segura i de qualitat. Comprèn des de la redacció del document de creació de la teva empresa a l’assistència davant d’un notari, passant per les inscripcions al Registre Mercantil i legalitzacions, fins al postil·lament de documents, entre d’altres.

Igualment, comptem amb un equip de treball integral. Els nostres assessors per a empreses treballen en conjunt amb advocats experts a l’àrea mercantil, per tal de compartir coneixements que generin un servei de qualitat i que ens permeti realitzar qualsevol gestió que necessitis de la forma més eficient, considerant tots els elements pertinents tant per a la tramitació de documents, com per a la creació, la fusió o l’anul·lació de societats i per a la compra d’empreses.

Què és un assessor mercantil?

Un assessor mercantil és un professional dedicat a l’assessorament d’empreses en matèria de dret mercantil, també anomenat dret comercial.

El bon començament o continuació duna empresa depèn de diversos factors. Molts vindran lligats a les aptituds dels mateixos socis de l'empresa: habilitat per prendre les decisions correctes i en el moment més adequat, capacitat de lideratge, la visió que tinguin sobre l'organització i saber aprofitar i posar a favor seu totes les oportunitats que es presentin.

Però amb això no n'hi ha prou perquè un negoci prosperi i creixi. És totalment necessari tenir personal capacitat i contractar un bon assessor mercantil que els pugui ajudar a assolir lèxit.

L'assessoria que oferim a Argest resoldrà totes les incògnites que pugueu arribar a tenir tu i els teus socis, des de complir totes les obligacions administratives i legals del teu negoci, fins a donar resposta a qualsevol altre dubte relacionat amb aspectes mercantils, per complexa o senzilla que pugui arribar a ser.

A més t'oferim pressupostos dels més competitius del mercat, sense descuidar la qualitat i la seguretat amb que t'assessorarem.

Coneix els serveis que oferim

Entre les funcions que tenen els nostres assessors mercantils podem destacar en primer lloc l’assessorament basat i adequat al model de negoci que ja tens o que tens ment crear, guiant-los així en la gestió o constitució de la teva societat ja sigui limitada, cooperativa, anònima , o civil, entre d’altres.

Com a assessors mercantils, redactem tots els estatuts de la societat i realitzem les gestions corresponents com són: presentació d’escriptures, altes d’activitat fiscal, la sol·licitud de denominació de societats, i documents davant de Registres i Administracions Públiques.

Asesor administrativo

A més ens encarreguem de:

Assessorar i realitzar creacions, liquidacions i dissolucions d'empreses

Guiar i oferir el millor servei a l'àmbit jurídic

Servir de mediadors en qualsevol procés extrajudicial

Creació de cooperatives

Maneig i distribució d'herències

Entre altres gestions...

Servei mercantil

beneficis

Quins avantatges t'aporta contractar un assessor mercantil?

Amb la nostra assessoria mercantil t’oferirem tota l’ajuda necessària per crear la teva empresa amb la major seguretat i agilitzant tots els tràmits. Recordeu que comptar amb un bon assessorament des del moment en que planegeu muntar la vostra empresa us garantirà un futur ple d’oportunitats.

A més, emprendre un procés per crear una empresa no és qualsevol cosa. La burocràcia pot ser un obstacle, juntament amb la dificultat legislativa, per això oferim els nostres més de 25 anys d’experiència en aquesta àrea perquè no se us compliqui la situació.

La primera gran elecció que hauràs de prendre és la forma jurídica que donaràs al teu negoci. Hi ha més de deu models per triar aquell que millor s’adapti als teus objectius i necessitats. Has de saber que cadascun implica una sèrie de responsabilitats diferents.