Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

VEHÍCLES

Ens encarreguem de totes les gestions del teu vehicle

Els tràmits per comprar o vendre un automòbil poden ser una mica complexos per a aquelles persones que simplement volen gaudir del cotxe i tenir tota la documentació en regla. Hi ha una sèrie de diligències i tràmits que cal tenir en compte en la gestoria de vehicles, ja siguin per a ús particular o per a una empresa.

especialistes

Especialistes en l'assessoria i la gestió de trànsit

Amb nosaltres evites llargues cues i pèrdua de temps en els tràmits del teu vehicle. Deixa-ho tot a les nostres mans, comptem amb gestoria especialitzada en trànsit, vehicles i motors. T’oferim més fluïdesa i puntualitat en el compliment de les teves obligacions i drets en el sector.

Realitzem tota mena de tràmits administratius per als nostres clients relacionats amb vehicles. Ens caracteritzen una varietat d’elements que ens han convertit en una de les millors gestories de vehicles del mercat nacional.

Adorno web 10

Consolidada experiència al sector de l'automoció

A Assessoria i Gestoria Argest tenim experiència acumulada i gràcies també a la nostra constant formació, comptem amb la possibilitat d'oferir el millor servei als nostres clients.

adorno web 12

Atenció dels millors professionals

No és casualitat que molts clients contractin els nostres serveis cada any per a la gestoria de vehicles, ja que disposem d'una atenció amb els estàndards de qualitat més alts, amb els millors i més preparats professionals en aquest tipus d'assessorament.

Adorno web 13

Resultats ràpids i efectius

A la nostra empresa tenim una àmplia gamma de serveis que cobreixen totes les necessitats en tràmits de vehicles dels nostres clients. La cartera de gestoria permet resultats ràpids i efectius, som els número u en proporcionar solucions a la teva mida.

Adorno web 16

Coneixement i confiança

Els nostres professionals coneixen tot sobre les legalitats i tràmits a l'àrea automotor, cosa que ens permet garantir un assessorament d'alta qualitat. Transmetem confiança als clients que no s'han de preocupar de res quant a estar al dia en la legalitat del cotxe.

Tràmits vehicles

Assessorament professional garantit en tràmits de vehicles

A Assessoria i Gestoria Argest ens encarregarem de tots els tràmits relacionats amb el teu vehicle, els nostres professionals ofereixen assessoria per al lliurament de provisionals, matriculacions de vehicles, canvis de propietari, baixa de vehicles, transferències de vehicles, tràmits de trànsit, entre molts altres serveis de làrea.

Gràcies als nostres serveis estalviaràs temps i diners, pensem en fer la vida més fàcil a tots els clients que han confiat en nosaltres.

Transferència de vehicles: legalització de l'operació

Els nostres gestors administratius fan sovint la transferència de vehicles als clients que ho requereixin. Els experts tramitaran la documentació perquè la transferència de l'automòbil a una altra persona es dugui a terme sota les regles legals establertes, en la compra i la venda.

Matriculació de vehicles: operacions amb molta agilitat

Una de les competències dels nostres gestors de vehicles és la matriculació de vehicles, un procés indispensable abans de comprar qualsevol mena de cotxe. Ens caracteritzem per realitzar aquestes operacions amb molta agilitat i calculem de manera precisa els costos que tindràs, ja sigui a l'impost de matriculació o les transmissions patrimonials.

Obtenció de certificats i informes de trànsit

Gràcies als nostres serveis, a través d'Assessoria i Gestoria Argest pots obtenir els certificats i informes de trànsit de forma ràpida, senzilla i puntal. Amb els nostres tràmits podràs conèixer detalladament qui és el propietari del vehicle, les seves condicions, si hi ha alguna irregularitat, càrregues d'embargament, precinte o una autoritat judicial, reserva de domini, tot allò relacionat amb aquest cotxe.

Reserva el domini d'un automòbil

Aquest tràmit és necessari perquè el comprador pugui gaudir únicament de lús de lautomòbil, sense ser titular. D'altra banda, el venedor conserva la propietat del cotxe per mitjà d'una entitat financera. Els nostres assessors s'encarregaran que el comprador pugui gaudir tranquil·lament dels drets del domini de l'automòbil fins que hagi pagat totalment la quantitat de diners acordada.

tràmits

La nostra capacitat garantida

Amb nosaltres reps la gestoria i l’assessorament en tràmits de vehicles més completa, nombrosos serveis de qualitat a un bon preu, garantim una atenció personalitzada i professional.

Vegem els nombrosos serveis que oferim als nostres clients

Oferim la rehabilitació de vehicles que han estat donats de baixa definitivament. Aplica a automòbils antics, fora de circulació des de l’any 2004, amb l’objectiu de fer tots els tràmits perquè autoritzin novament la seva circulació.