Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

serveis contables

Assessoria comptable de la mà de professionals

Si busques optimitzar tots els processos relacionats amb la comptabilitat, conèixer en tot moment el teu estat financer, tenir un maneig correcte i estratègic i, a més, prendre les decisions més apropiades, a Argest t’ajudarem i farem que el teu negoci sigui sinònim d’una empresa intel·ligent, organitzada i que compleix l’article 24 del Codi de comerç en que s’estableix que:

“Tot empresari haurà de portar una comptabilitat ordenada, adequada a l’activitat de la seva empresa, que permeti un seguiment cronològic de totes les operacions, així com l’elaboració periòdica de balanços i inventaris (…)”

Tenim departaments d’assessoria fiscal, comptable i tributària disponibles per a tots els nostres clients, per ajudar-vos amb l’organització diària, pagaments d’impostos, assessorament fiscal i tributari i gestió administrativa.

Què és una assessoria comptable?

El servei d’Assessoria Comptable està orientat a administrar els processos gerencials, comptables, financers i tributaris, a través d’una sèrie d’esquemes molt importants que permetran el progrés de la teva empresa amb el menor cost possible, aquests són:

  • Comptabilitat
  • Finances
  • Avaluació de Processos
Reunión de finance

L’assessoria comptable significa una ajuda important per a la preparació dels vostres comptes anuals, dissenyem el pla comptable que més s’adapti a la vostra empresa. És a dir, tot el que tingui a veure amb l’economia d’una empresa estarà subjecte a l’assessoria comptable, com ara la revisió dels principals processos funcionals del teu negoci, donar recomanacions útils per aconseguir minimitzar els riscos i fer millor ús dels recursos de l’empresa entre d’altres.

Posem a disposició de persones físiques i jurídiques el nostre equip d’assessors per ajudar-los a gestionar estratègicament la comptabilitat de la seva empresa.

Gestionem la comptabilitat en benefici del teu negoci

Utilitzem la nostra àmplia experiència per tal de millorar la situació tributària dels nostres clients, estem sempre disposats a desenvolupar de la millor forma la gestió de la comptabilitat en el dia a dia, permetent rendibilitzar els recursos de la teva empresa, a més de fer una planificació i estratègia a llarg termini per assolir els objectius del teu negoci.

Tenir aquests serveis ben coberts és essencial perquè et puguis dedicar de ple a altres àrees de l’activitat econòmica que comportin que la rendibilitat del teu negoci es pugui veure afavorida en el menor temps possible, sense descuidar les obligacions comptables.

Per què necessites una assessoria comptable i tributària?

L’assessoria comptable i financera és de gran importància, sobretot quan inicies un negoci o desitges consolidar-lo i impulsar el seu creixement has de comptar amb un comptable experimentat, amb les habilitats d’organitzar les finances de la teva empresa per guiar-la a l’èxit.

Pot donar-se el cas que en algun moment la comptabilitat de la teva empresa se’t vagi de les mans. En aquests moments també hi serem per donar-te suport, ja que no només t’ajudarem a saber quin és l’estat de les teves activitats financeres, també et podem orientar sobre la millor manera de gestionar els teus recursos: si són suficients per fer una inversió o si el més convenient seria deixar-ho per al futur i posar en ordre els teus comptes, per en un altre moment tornar a considerar la inversió.

Assesoria contable

Et guiem en tot moment

Et preocupa no tenir coneixement de com va la teva empresa? No sabeu quan ni quants impostos heu de pagar? No saps llegir els balanços? Et treuen el son les declaracions tributàries? Nosaltres podem ajudar-te.

Ens encarreguem de tots els tràmits davant de notaris, entitats bancàries, registre de la Propietat i altres Organismes Públics.