Logo gestoria Argest Sant Celoni

Campins, 54
Sant Celoni 08470 - BCN

938 675 8396 - 687 851 403

argest@argest.cat

Servei fiscal

Gestionem les teves obligacions tributàries

Tenir un negoci implica realitzar moltes activitats per al seu bon desenvolupament, gestions econòmiques, tributàries i legals, ja que les seves funcions són claus per a la seguretat jurídica de la teva empresa. En el cas dels temes fiscals, es pot convertir en una cosa exigent, per això és fonamental deixar-ho en mans expertes.

Les assessories fiscals juguen un paper essencial a la teva empresa perque compleixi les obligacions tributàries davant de l’organisme competent, ja siguin assessories per a persones autònomes com per a pimes o grans negocis. Resolen les obligacions legals i econòmiques per facilitar la presa de decisions.

A Assessoria i Gestoria Argest comptem amb assessors fiscals amb experiència, altament qualificats i que ofereixen serveis d’assessoria fiscal a Espanya de forma personalitzada, que serveix d’enllaç entre la vostra empresa i la institució corresponent.

image 20

Notificar a l'empresari sobre les novetats

Entre els avantatges que porta tenir un assessor fiscal, és que com a empresari estaràs informat constantment sobre les novetats de l'empresa en l'àmbit de les normatives fiscals. A més, comptar amb aquesta figura legal t'ajudarà a descobrir possibles avantatges i evitar sancions econòmiques i cometre alguna il·legalitat.

Atenció personalitzada per aconseguir solucions ràpides

Comptar amb un assessor en línia o presencial autònom, et permetrà tenir una atenció personalitzada. Els nostres professionals són capaços de fer un estudi profund sobre les problemàtiques fiscals que puguin afectar l'empresa, a més d'aconseguir solucions ràpides i concretes, amb confidencialitat i respecte.

avantatges

Avantatges del nostre servei d'assessoria fiscal

L’assessoria fiscal és una guia que se li ofereix a les organitzacions en diversos temes com ara els impostos, amortitzacions, càlcul de quotes, inspeccions, aplicacions comptables, deduccions, entre d’altres tasques.

Contractar els serveis d’assessoria fiscal de la nostra empresa comporta nombroses millores ja que repercuteix de manera positiva en el funcionament del negoci. Entre els avantatges que podem esmentar, hi ha:

Estalvi per a les empreses

A Assessoria i Gestoria Argest podem optimitzar els recursos de la teva empresa gràcies als nostres assessors fiscals, ja que delegar aquests temes al nostre equip de professionals significarà un estalvi considerable per al teu negoci, especialment a l’àrea de salaris.

Realització de tots els tràmits

Els temes fiscals per a una empresa tenen una càrrega burocràtica elevada, s'han de realitzar una multitud de tràmits que comporta una bona organització, paciència i una gestió efectiva dels temps. Tot això, ho coneixen molt bé els nostres assessors fiscals, que coneixen a la perfecció els procediments, metodologies i planificació a seguir.

Plans dacció per a benefici de la teva empresa

Un empresari ha de conèixer tota la informació sobre la seva empresa per dur a terme els plans d'acció i l'assessor fiscal li permet obtenir aquestes dades, que obren el camí per a diversos estímuls i avantatges legals.

Responsabilitats de l'assessor fiscal

Les responsabilitats dels nostres assessors fiscals són moltes i les assumeixen de manera eficaç i oportuna. Proporcionen una assistència i representació a l’empresa a l’administració tributària, per evitar conseqüències econòmiques, penals i civils als nostres clients, entre els seus compromisos estan:

Responsabilitat tributària


L'assessor fiscal és el responsable solidari del pagament dels impostos, evita les infraccions fiscals i les sancions.

Responsabilitat penal


També té responsabilitat penal, ja que l'assessor fiscal es pot veure afectat si la seva participació podria haver estat imprescindible per a la comissió del delicte.

Responsabilitat civil


Els nostres assessors fiscals estan compromesos amb els clients que confien en nosaltres i qualsevol servei negligent o defectuós pot ocasionar sancions davant de l'Administració Tributària.

funcions

Coneix les funcions principals de les assessories fiscals

A continuació us presentem les principals funcions de les assessories legals. Com veuràs, no es limiten a calcular les aportacions que s’han de fer a les entitats respectives, va molt més enllà:

Valorar alternatives de finançament

La figura de l'assessor fiscal és molt més complexa, la seva feina pot començar en el moment d'emprendre una idea de negoci, ja que poden fer una anàlisi d'aquesta, de les condicions del mercat, valorar alternatives de finançament, la rendibilitat de l'empresa, etc. .

Assessorament en aportacions de capital

Si l'empresa entra en una etapa de reestructuració, l'assessor fiscal s'encarregarà de guiar el procés d'aportacions de capital i tot allò relacionat amb la planificació de fusions i operacions de canvi. Et proporcionem un control complet dels temes fiscals.

Actualització de les disposicions d'entitats oficials

Els gerents d'una empresa tenen moltes ocupacions, els nostres assessors fiscals els ajuden a estar actualitzats de les disposicions d'entitats oficials i com afecten els nostres negocis.

Comptes amb representació a tribunals

Amb Assessoria i Gestoria Argest mai no estaràs sol, comptaràs amb representació en tribunals, nomenem un o dos experts perquè resolguin algun conflicte amb les entitats oficials respectives.

Assessorament per a tràmits internacionals

Si la intenció de l'empresa és expandir-se internacionalment, estudiem els mercats d'altres fronteres, conèixer les legislacions, els convenis i les obligacions fiscals o tributàries d'un altre país.

Diagnòstic de l'estat financer de l'empresa

Un assessor fiscal també fa un diagnòstic de l'estat financer de l'empresa, que servirà de base per a operacions futures com ara venda o fusió de la companyia.

planificació

La millor planificació per a una menor càrrega fiscal

A Assessoria i Gestoria Argest determinarem la millor planificació perquè els impostos de la teva empresa suportin la menor càrrega fiscal. Estudiem cada cas de manera detallada perquè els nostres clients obtinguin els avantatges més grans i sempre complint amb la normativa actual.

L’empresa proporciona el millor assessorament quant a les diferents opcions d’inscripció fiscal, depenent de les activitats que realitza, ja sigui presentant i preparant les obligacions fiscals o tramitant davant dels òrgans tributaris:

  • Gestió d’IVA
  • Mòduls
  • IRPF
  • Patrimoni
  • Comptes anuals
  • Impost de societats
  • Altres tràmits
Reunión de finance

Servei fiscal

Quina importància té una assessoria fiscal per a la teva empresa?

Sens dubte, contractar els serveis d’assessoria fiscal per a la teva empresa és gairebé indispensable, és una de les primeres accions que has de dur a terme per assegurar el bon desenvolupament de la teva emprenedoria. Sense la figura d’un assessor fiscal, serà impossible portar dia a dia els tràmits i la gestió òptima de documents.

L’assessorament fiscal és clau per elaborar estratègies per al teu negoci i assolir les metes que has establert a curt i llarg termini. Els nostres professionals et donen la seguretat, el suport i la confiança de que estàs treballant amb els millors assessors fiscals del mercat.

Contractar una assessoria fiscal és decisiu per al futur de la teva empresa, tindràs sempre a la mà informació vital i necessària pel progrés del teu negoci. Et donem un tracte individualitzat, optimitzant els teus recursos i la realització completa dels diversos tràmits. A més, també comptem amb assessors laborals i assessors comptables.